Ugrás a tartalomra
mako

MAKÓ első és egyetlen NÉGYCSILLAGOS SZÁLLODÁJA valóban különleges élményeket tartogat az odalátogatóknak. A Grand Hotel Glorius 2014 szeptemberben nyitotta meg kapuit a hagymavárosban. A PATINÁS ÉPÜLET az 1920-as évek óta a város egyik ékessége. Felújítása után egy újragondolt, modern, az art deco jegyében született dizájnszállodát találunk a helyén.

A békebeli Magyarország semmi mással össze nem hasonlító nosztalgikus miliője lép itt házasságra a mai modern élet vívmányaival, méghozzá úgy, hogy az előbbi hangulata hangyányit sem csorbul. A háromemeletes épület hallja, lépcsőháza, szobái, folyosói és teraszai a stílus fehér, bézs, krém, barna színeket viselik, melyeket a kellő helyen tör meg egy-egy vidám zöld vagy lila tartomány. A hotel minden szeglete mint megannyi elegánsan csomagolt bon-bon uralja a belső tereket. Az időutazás lélekben itt tökéletesen működik.

 

hagymahaz

 

A SZOBÁK GYÖNYÖRŰEK ÉS IGÉNYESEK, a csendes pihenés garantált, és a kilátásra sem lehet panasz: vagy Makó egyik főutcáját, vagy a gyönyörű Hagymatikum gyógyfürdőt láthatjuk. A sziesztázni vágyók oázisa, a tetőteraszról pazar kilátás nyílik esténként. Az Alföld egyik legszebb wellnessfürdője szimbiózisba került az új szállodával, hiszen alig ötven méterre fekszenek egymástól. A szálló vendégei, érkezzenek akár egy vagy több napra, belépőt kapnak a fürdőbe.

A SZÁLLODA SAJÁT WELLNESS-RÉSZLEGGEL IS RENDELKEZIK. Infrakabin, nyugágyak, edzőterem, pihenőszoba, jacuzzi és egy, a térre néző szauna szolgálja a maximális feltöltődést. A szálloda 60 fős konferenciaterme, valamint a Vigadó épület díszterme pedig ideális helyszíne céges vagy családi rendezvényeknek.

 

glorius

 

BÜSZKE LEHET A HOTEL A GASZTRONÓMIÁRA IS, melyet eredeti Illy kávéval, kávékülönlegességekkel és irigylésre méltó borlappal egészítettek ki. Az ínyenc-falatok ára visszafogott, ár-érték arányuk pedig egyenesen kedvező.

A GLORIUST meleg szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek, aki Makóra, vagy a megyébe látogat. Itt-tartózkodása alatt biztosan visszautazik az időben száz évet, és szép élményekkel távozik.

SZÁMOS LÁTNIVALÓ is megtekinthető, a szállodán és a fürdőn kívül kalandpark, közép-európa legnagyobb csúszdája, a József Attila múzeum, ahol többek között megcsodálható Galamb József féle eredeti Ford T modell is és még sok más érdekesség.

Fizetős tartalom
Nem