Ugrás a tartalomra
lepeselony

Sok cég számára rémálom, az értékesítők számára a legnagyobb mumus… mi az? Persze, hogy a hideghívás! Ki ne találkozott volna már kéretlen telefonhívásokkal vagy érdektelen megkeresésekkel, pedig lehet, hogy amit ajánlani próbáltak a telefon végén számunkra is nagy segítség lenne, de az erőtlen, bátortalan hívófél ezt az egészet teljesen elrontja… Sajnos ez mindenkinél előforduló probléma, ami nem csak időt és energiát emészt fel, hanem kvázi fölöslegesen öntjük ki a pénzt az ablakon.

Szerencsére ma már ezeket a feladatokat is ki lehet szervezni erre specializálódott cégeket megbízva, így lehetőségünk van olyan feladatokkal foglalkozni, ami produktív. Ilyen például a Lépéselőny Kft. is, akik professzionális szintre emelték a hideghívást és az időpont egyeztetést, akik „nem pusztán mennyiségre mennek, hanem a megfelelő üzletemberrel ültetik le a partnert!” - ígéri a cég. Ehhez jól karbantartott, szűrt céges adatbázisuk ad segítséget, ahol élő, friss, valós kapcsolatokkal dolgoznak és ezt a bázist folyamatosan bővítik.

lepeselpny

 

Feladatuk, hogy először pontosan felmérjék a Partner igényét, hogy úgy képviseljék a Őt, mintha a saját munkatársa ülne a vonal másik végén.

A Lépéselőny olyan tárgyalásokat készít elő, ahol az érdeklődő biztosan várni fogja, viszont az üzlet eredményessége már a megbízón múlik. Egy focis hasonlattal élve olyan ez, mintha a labda már a csatárnál (értékesítőnél) pattog, viszont a gólt neki kell belőnie…
Emellett vállalnak telemarketinges munkákat is, hiszen nem mindenkinél szükséges a személyes értékesítés, főleg ott ahol a mennyiségre mennek…

Mitől ilyen magabiztosak?
Több mint 8 év tapasztalattal a hátuk mögött, profi, gyakorlott call centeres csapattal, kreatív és hiteles kifogáskezeléssel, kitartó munkával, deklarálva végzik munkájukat.

Mennyiből is lehet egy profi telemarketingesünk?
Egy tárgyalási időpontot akár már 2500 Ft-ért lehet biztosítani, de az ár mindig személyes igények alapján alakul ki, így akár sikerdíjas konstrukció is kialakítható. Ezért pontos árat látatlanul nem is lehet meghatározni, hiszen minden feladat célja más, ahogy a piacon minden termék vagy szolgáltatás ára is más. Ezért árat a feladat pontos meghatározása után lehet adni. Első feladat, hogy a Lépéselőny elérhetőségein keresztül érdeklődjünk, egy rövid telefonhívást követően rövid és gyors információcsere alapján, kézzelfogható információ birtokában könnyedén tudjon döntésre jutni.

Legyen végre ideje érdemi munkát végezni! Segítenek, hogy személyes hatékonysága megnőhessen, de ez nem mindenkinek lesz jó!

Akkor érdemes egy külsős call centeres céget választani, ha jól tud tárgyalni és azt az időt szeretné megspórolni, amit a telefonos megkeresésekre fordítana! A Lépéselőny biztos, hogy profibb eszközökkel és hozzáállással rendelkezik, mintha egy kezdő gyakornokot ültetne a telefonhoz.

 

Fizetős tartalom
Nem