Ugrás a tartalomra


Az előfizetés információi:

Miért szeretik ezt a csomagot?

  • Kevés a megrendelés és megmutatnád magad?

Akkor jó helyen jársz, mert most csak a gép mögül kell figyelned az értékesítést, emellett találkozhatsz hozzád hasonló partnerekkel, ügyvezetőkkel és bemutathatod nekik a termékedet, vagy szolgáltatásodat is. Lehet, hogy éppen köztük van akinek a legnagyobb beszállítója lehetnél.

  • Előnyt szereznél a konkurenciához képest?

Akkor lendítsd fel a vállalkozásod új partnerekkel, keress új beszállítókat és segítséget. A Juhhé! Üzleti csoportjában és online konferenciáin biztos segítségre találsz, hogy meglegyen az a kis extra plusz ami akár a jó vállalkozást is még jobbá teheti.

  • Felráznád magad a bezártság ideje alatt?

Nagyszerű időt élünk, mert az új lehetőségekért még el sem kell mozdulnod, ahhoz hogy hasonló gondolkozású emberek között megoldások szülessenek még az egyszerűnek tűnő problémákra is. Mindezt online, erre kialakított platformon megteheted, minden hétköznap

  • Meg akarod tudni, vagy meg akarod egy szakembertől kérdezni?

Volt már úgy, hogy a vállalkozásod átütő sikeréhez valami fontosat kellett volna tudni? Ráadásul éppen nem tudtad, hogy kitől kellene megkérdezni? A Juhhé közösségben 100%, hogy van aki hiteles és releváns választ tudjon adni a kérdéseidre... pont akkor amikor szükséged van rá.

Hozzáférésed lesz ezekhez...

Hozzáférés

Hozzáférésed lesz a Juhhé ellenőrzött partnereihez ahol szabadon kereshetsz kedvedre a megbízható cégek között.

Hozzáférés

Havi online rendezvényeinkre korlátlan belépést kapsz, ahol nem csak vállalkozókkal találkozhatsz, hanem még új információkhoz is jutsz.

Hozzáférés

Online olyan exclusiv tartalmakat olvashatsz, hallgathatsz, nézhetsz, amiből inspirálódhatsz, új partnereket ismerhetsz meg, tanulhatsz.

100

VÁLLALKOZÓ

23

ESEMÉNY HAVONTA

1800

MAGAZIN OLVASÓ

280

ÜZLET KÖTŐDIK ÉVENTE

GYÍK

Tagságodat éves- és havi- díjas rendszerben is tudod fizetni, ahogy számodra a legkényelmesebb.

A szolgáltatás ellenértékét havidíjas esetben, kizárólag bankkártyával tudod fizetni. Éves díjat pedig átutalással.

Abszolút, hiszen csak olyan értéket adunk ami a vállalkozásodat építi, melynek hozadéka a személyes fejlődésed. 

100%-ig elszámolható, ráadásul ez a cégedet és téged is épít!

Mi sem szeretjük a korlátokat, így előfizetésedet bármikor megszüntetheted, a kérdés csak az, hogy mennyit veszítesz azzal, ha nem használod? Igyekeztünk az árakat úgy képezni, hogy ezért az összegért többet kapj, mint amennyit ráköltesz. Amennyiben megszünteted a tagságod, úgy egy időre csak a "háttérből figyelheted" a történéseket.

Minden hétköznap 13:00-15:00 között KávéZOOM-ot tartunk. Ez egy online találkozási pont, ahol minden nap összejöhetnek a vállalkozók, szervezetten beszélhetik meg a folyóügyeiket, ismerhetnek meg új vállalkozókat, tehetnek fel kérdéseket egymásnak.

Nagyobb konferenciáink havonta kétszer, általában csütörtökön és a 16:00-20:00 között. 

Online élményprogramokat havonta minimum egyszer, változó időben.

Minden regisztráció egy személyhez köthető. A jelentkezni csak regisztrált felhasználóként lehet és Tagság szükséges hozzá. Ez alól kivételt képez a promóciós időszakban tartott, díjmentesen látogatható események.


A csomag havidíja:
Bejelentkezem


Regisztrálok