Ugrás a tartalomra

Előfizetés

A tudatos vállalkozók előfizetői csomagja, akiknek fontos hol és mire költik el a pénzüket. Használd ki a kedvezményeket, tanulj, építsd Te is az üzleti birodalmadat. Légy része az ország legjuhhésabb közösségének, ahol alapérték pozitív-, optimista beállítottság, segítőkészség és vidámság. Ezt a szolgáltatást azért hoztuk létre, hogy több előnyhöz juss, mint amennyibe kerül.

BUSINESS TAGSÁG

A tudatos vállalkozók csomagja, akik építik az üzleti birodalmukat. Légy része az ország legjobb közösségének, ahol mindenki pozitív-, optimista beállítottságú, segítőkész és vidám. Építünk, fejlesztünk, támogatunk! Emellett megannyi előnyt és lehetőséget biztosítunk a számodra.

PRÉMIUM TAGSÁG

Hozd ki a maximumot a Juhhé!-ból és az üzleti kapcsolatokból, legyen egy állandó clubhelyed, feltöltünk havonta több tucat új kapcsolattal, visszük a híredet, stratégiába gondolkodunk veled. Ha igazán tudatosnak érzed magad, szeretnél gyorsan fejlődni, ezt a csomagot neked találtuk ki.

VIP

Imádsz vállalkozni, szívesen fejlődsz, szívesen maxolod ki az élményeket, szeretnél VIP vállalkozókkal találkozni? Határtalan Juhhé! élmény neked és a vállalkozásodnak.