Ugrás a tartalomra


Az előfizetés információi:

Miért szeretik ezt a csomagot?

  • Nem találtad meg eddig sehol az üzleti szabadságot? 

Kedved szerint tudsz fejlődni, akár a hét mindennapján.

  • Feszéjeznek a túlzott szabályok

 te döntésed, hogy mennyi időt szeretnél kapcsolatépítéssel tölteni, nálunk a legfontosabb, hogy Juhhé! érzéssel töltődj fel.

  • Egy törzshelyet biztosítunk a számodra

Klubunk nyitvatartási időben téged is vár, kedved szerint látogathatod a csoportokat és nyitvatartási időben akár tárgyalhatsz is a partnereiddel.

HOZZÁFÉRÉSED LESZ EZEKHEZ...

Előadás

Bemutathatod vállalkozásod a csoport tagjai és a vendégek előtt, hogy jobban megismerjenek, ezáltal még több üzlettel, tudással és kapcsolatokkal tudjanak téged segíteni. 

Kooperáció

Számodra hasznos klubtagokkal közösen tarthattok előadást releváns partnereitek, vevőitek előtt. Az előadást nem csak meghirdetjük, az előadásotokat még rögzítjük is, amit utána szabadon használhattok majd.

Törzshely

Klubjaink nyitvatartási idejében tárgyalásaidat oda is leszervezheted. Kávégép és ásványvíz napi rendszerességgel rendelkezésedre áll.

 

 

PR

Magazinunkban a hasznos kapcsolat rovatos megjelenésen kívül évente kétszer negyed oldalon mutatunk be téged olvasóinknak.

 

Megjelenés

Negyedévente esedékes üzleti magazinunk hasznos kapcsolat rovatába megjelenést adunk. Elvisszük a híred több ezer vállalkozóhoz. Visszük a híred online, offline és a közösségi médiában.

Belépők

Negyedévente esedékes Juhhé! Business találkozóink networking programjára belépést biztosítunk, ahol találkozol a klub többi tagjával és sok más vállalkozóval is.

 

Roll Up

Nagyobb rendezvényeinken kihelyezheted roll-upodat, ezzel pedig nagyobb láthatóságot biztosíthatsz magadnak.

Edukáció

Fontosnak tartjuk, hogy hasznos tudással lássunk el, ezért rendszeres oktatással támogatunk, szakértőink által. 

Előnyök

Hozzáférsz az előfizetői csomag minden szolgáltatásához.

Korábbi előadásainkat visszatekintheted, amiből tudást, ötletet és inspirációt meríthetsz.

100

VÁLLALKOZÓ

24

RENDEZVÉNY ÉVENTE

1800

MAGAZIN OLVASÓ

280

ÜZLET KÖTŐDIK ÉVENTE

GYÍK

Egy állandó ajánlatot kell a program résztvevői számára biztosítani, de lehetőség van havi kiemelt ajánlatokat biztosítani, amivel nagyobb érdeklődést és még nagyobb forgalmat lehet a vásárlókból kiváltani. 

Az előfizetés kizárólag addig tart, amíg jónak látod. Nincs hűségidő, viszont mielőtt lemondanál róla tedd mérlegre, hogy mennyit veszítesz vele.

Ezt a szolgáltatást kizárólag havidíjas formában érhető el. 

Előfizetésedet éves- és havi- díjas rendszerben is tudod fizetni, ahogy számodra a legkényelmesebb.

A szolgáltatás ellenértékét kizárólag bankkártyával tudod fizetni. 

Abszolút, hiszen csak olyan értéket adunk ami a vállalkozásodat építi, melynek hozadéka a személyes fejlődésed. 

Egy előfizetéssel csak egy személy tud a nagyobb rendezvényekre belépni, mely az előadásokra és kötetlen beszélgetésre ad lehetőséget. Kapcsolatépítő programra külön jegyet kell váltani.

Egy előfizetéssel csak egy személy tud a nagyobb rendezvényekre belépni, mely az előadásokra és kötetlen beszélgetésre ad lehetőséget. Kapcsolatépítő programra külön jegyet kell váltani.

Tevékenység szerint az előfizetők között nem szűrünk, de amennyiben az üzleti magatartása nem fér bele szerződési feltételeinkbe vagy megszegi azokat, úgy a  programból kizárással jár.