Ugrás a tartalomra
VÁLSÁG FORGATÓKÖNYV


A rendezvény információi:

 

Te is láttad az elmúlt hetekben, hogy az emberek között milyen pánik, vagy vásárlási láz tört ki. Tudtad, hogy ez törvényszerű? 18 évvel ezelőtt elindult egy tanulmány (azóta is tart), hogyan viselkednek az emberek különböző stresszhelyzetben, például egy járvány idején.
Ha tudni szeretnéd, hogy mi jön ezután? Mire lehet számítani? Hogyan fog kihatni a környezetünkre, milyen hatással van a stressz az egészségünkre és mennyire betegíti meg a pszichét, gyere és tarts velünk a a következő online fórumunkra.

 

ELŐREHOZOTT ÁPRILISI PROGRAM, A KÖRÜLMÉNYEKHEZ IGAZODVA

 

A kialakult helyzetre való tekintettel rendezvényünket online formában fogjuk lebonyolítani!

Már tavaly is éreztük a levegőben, hogy eljön egyszer egy válságos helyzet, amire tudni kell reagálni. Eredetileg áprilisra kitűzött programunkat előrehoztuk, amelyben az ott lévő vállalkozók fogják a tudásukat összegyúrni, hogy a legjobban tudják kezelni a kialakult helyzetet!

 

MOBILTELEFON + INTERNET+ headset   laptop

 

Alapvetően csak erre lesz szükséged. A rendezvényt online fogjuk megtartani, amihez asztali számítógép (+webkamera), laptop, tablet, mobiltelefon egyaránt alkalmas és szükséges.
A jelentkezést követően egy regisztrációs linket és jelszót fogunk küldeni, neked pedig csak egy csendes, kényelmes, nyugodt helyet kell választanod erre az időre.

 

TEMATIKUSAN

A Juhhé! Programjai nem csak a networkingről szólnak, jól felépített tematika szerint készülnek.
 

 

peti

PROGRAM

15:30 "Kapunyitás" - warmUp!
16:00 Köszöntő - Csősz Péter

16:10 Tematika felvázolása

16:15 A járvány pszichológiája

16:40 Válság forgatókönyv

17:30 Irányított networking

20:00 Program vége (elérhetőségek körbeküldése)

 

ÜZLET ÉS ÖSSZEFOGÁS A LEGFONTOSABB

 

csoport

 

Természetesen azért tesszük mindezt, hogy ebben a kialakult helyzetben köztudatban maradjatok. Építsétek és segítsétek egymást, mert csak összefogással lehet fejlődni és átvészelni ezt az időszakot!

 

zoom

 
A webináriumainkhoz (webkonferencia) a Zoom nevű alkalmazással tudsz csatlakozni. Következő eszközök valamelyikére lesz szükséged: asztali gép vagy laptop, ehhez mikrofon + fejhallgató/hangszóró; mobil eszközök esetén töltő és headset.
 
Minden előadásunkhoz tartozik egy link, amelyet a webináriumot megelőzően elküldünk a részedre.
 
Nincs más dolgod, mint ráklikkelni az e-mailben kapott linkre
 
– a link közvetlenül az előadás “szobájához” visz.
 
Ez után két dolog történhet attól függően, hogy használtál-e már a számítógépeden korábban Zoom webinárium szoftvert. 
 
Ha még nem, akkor először is le kell tölteni a Zoom webinárium szoftverét, hogy beléphess az előadásba. 
Ha már használtál, akkor pedig azonnal, vagy a jóváhagyásodat követően elindul a gépedre korábban települt Zoom webinárium szoftver.
 
Legyen állandó internetkapcsolatod, keress egy kényelmes nyugodt helyiséget és készíts be kellő mennyiségű folyadékot. Ne aggódj, lesznek szünetek is! 

 

Mi van akkor, ha nem sikerül csatlakoznod? Biztosan sikerülni fog. Az a kérésünk, hogy ha nem vagy biztos magadban, akkor legalább 1 órával korábban légy jelen, és próbálj csatlakozni; segítünk! Az előadást pontosan fogjuk kezdeni, ezért jobb, ha nem az utolsó pillanatban érkezel meg! Ha mégis elakadnál, akkor ne aggódj: a webinárium felvételét mindenképpen meg fogjuk osztani Veled.

 


A rendezvény dátuma:

Helyszín:
ZOOM ONLINE

Bejelentkezem


Regisztrálok